Szervíz: +36 30 856-4325 Kereskedelem: +36 30 834-3804 Hitel: - 8000 Székesfehérvár, Gõzmalom út 22. Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 18:00
Szombaton: 08:00 - 12:00

Autodiagnosztika

  • Computeres hibakód olvasás
  • Hibatörlés (ha lehetséges)
  • A hibakód kiolvasás csak olyan autók esetében lehetséges, amely legalább egy 8 pólusú DIN stick-kel rendelkezik

A mai korszerű autók tele vannak elektronikus rendszerekkel, alkatrészekkel - ezek meghibásodása esetén motordiagnosztikával a hiba könnyebben és gyorsabban elhárítható. Az autó- és motordiagnosztikával kísérletezés helyett a hiba pontos forrását tudjuk feltárni és így az javíthatjuk, ami ténylegesen tönkrement az autóban. A műszer működési információkat is szolgáltat, amely az optimális beállításokban segíti a szerelőket. A gépjárművekben úgy nevezett specifikus programmal ellátott vezérlőegység található, mely információkat, értékeket, jeleket feldolgozva irányítja a gépjármű működését. A diagnosztikai műszerek ezen jeleket olvassák és módosítják.

A hiba nem minden esetben lelhető fel azonnal, Illetve több elektromos alkatrész hiba is jelentkezhet egy időben. A tényleges hiba feltárás az ilyen esetekben különös jelentőséggel bír. főleg a bővülő elektronikai berendezésekkel/érzékelőkkel felszerelt gépjárművek esetén. A műszer azokban az autókban használható, ahol legalább 8 pólusú DIN stick található.